Консалтинг


Ми надаємо професійні послуги початківцям та досвідченим рестораторам в організації та управлінні закладами:

  1. Розробка меню ресторану, кафе, кейтерингу відповідно до концепції закладу і Ваших побажань:
    • Розробка асортиментного переліку страв (основне, десертне, барне меню)
    • Складання технологічних та калькуляційних карт страв, участь в процесі формування цінової політики
    • Опрацювання меню і навчання персоналу кухні Вашого закладу
    • Консультування щодо постачальників та інгредієнтів
  2. Сприяння в підборі персоналу, навчання персоналу на наших тренінгах та практичних майстер-класах
  3. Комплексне оснащення Вашого підприємства
  4. Розробка і впровадження системи харчової безпеки в закладах ресторанного господарства

Наша основна мета - це підвищення ефективності діяльності Вашої компанії і економічних показників підприємства. Індивідуальний підхід до наших клієнтів і розуміння специфіки бізнесу є запорукою успішної співпраці з нами.

  • На етапі планування проведемо оцінку Вашого бізнес-проекту і перспектив його розвитку
  • На етапі багаторічної роботи Вашого закладу ресторанного бізнесу ми навчимо і / або підберемо кваліфікований персонал
  • На етапі коли ваш бізнес переживає труднощі - ми проведемо аналіз діяльності компанії і запропонуємо антикризову програму

Якщо Ви представляєте компанію-постачальника продуктів харчування або технологічного харчового обладнання, об'єкт громадського харчування, освітній заклад або просто зацікавлені у співпраці - зв'яжіться з нами. Ми налаштовані на конструктивне спілкування, готові розглянути Ваші пропозиції і відповісти на всі питання.

Ми допомагаємо нашим клієнтам в досягненні мети, а їх високі вимоги і постійно зростаюча конкуренція допомагає нам бути професіоналами своєї справи.

Наші послуги:

  • Ресторан "під ключ"
  • Ребрендинг ресторану
  • Антикризова програма ресторанів або кафе
  • Розробка концепції ресторану
  • Розробка і впровадження системи харчової безпеки
  • Бізнес планування
  • Технологічне проектування
  • Підбір і навчання співробітників
  • Розробка меню

Задайте питання