СЕМІНАР "ISO - розробка та впровадження системи"

Графік навчання:

2020р.:

м.Харьків

м.Київ

Тривалість навчання:

3 дні

Вартість навчання:

3500 грн.

У нас:

  • до 20 осіб в групі і комфортні умови для навчання
  • висококваліфіковані і практикуючі викладачі
  • іменний сертифікат
  • матеріали для кожного учасника
  • можливість готівкового / безготівкового розрахунку

ПРОГРАМА КУРСУ

  1. Законодавство України в галузі безпечності продуктів харчування
  2. Вимоги міжнародних стандартів щодо безпеки в харчовому ланцюгу. Порівняння вимог стандартів серії ISO (ISO 9001)
  3. Знання систем менеджменту, в тому числі основних елементів системи менеджменту, обов'язків вищого керівництва і циклу організаційного управління.
  4. Ключові елементи системного управління безпечністю харчових продуктів -ISO 22000: 2018.
  5. Програми передумови (Prerequisite programmes (PRPs) згідно з вимогами стандарту ISO 22002: 2018 Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain
  6. Підготовка до сертифікації та всі етапи сертифікації
  7. Відмінності в версіях ISO 22000: 2015та ISO 22000: 2018
  8. Інтеграція системи HACCP та ISO 22000 з іншими системами менеджменту ISO
  9. Системний підхід до управління безпечністю харчових продуктів та планування внутрішніх аудитів.

ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ:

  1. Керівники груп HACCP в закладах ресторанного господарства
  2. Внутрішні аудитори з харчової безпеки в закладах ресторанного господарства та на невеликих виробництвах
  3. Співробітники ресторанного бізнесу або зовнішні консультанти, які залучаються до планування та проведення внутрішніх аудитів систем менеджменту, які будуються у відповідності до вимог стандарту ISO 9001, ISO 22000
  4. Аудитори, які хочуть підвищити свою кваліфікацію
  5. Керівники компаній, які планують співпрацю з великими компаніями та торговими мережами (особливо якщо плануєте випуск продукції під власною ТМ)

Після закінчення навчання учасник проходить тестування та отримує іменний сертифікат

Записатися на захід