Підбір персоналу

Ми експерти в ресторанній сфері та маємо чітку спеціалізацію в своїй діяльності за функціональним принципом. Ми володіємо високим рівнем інформованості та знань нюансів ринку, його лідерів і актуальних трендів, що в підсумку забезпечує нам конкурентну перевагу.


Ми підтримуємо міцні ділові контакти з багатьма співробітниками закладів ресторанного бізнесу, тому володіємо самою оперативною, точною і достовірною інформацією про інтереси кандидатів і запити роботодавців. Наші клієнти отримують кращих фахівців в свою команду. Ми підходимо до вирішення завдань своїх клієнтів системно і з усією відповідальністю, професійно і швидко закриваючи питання, строго дотримуючись при цьому принципів конфіденційності.



Етапи співпраці:

  1. Ви озвучуєте свої вимоги до кандидатів і умови найму, обираєте зручну форму співпраці і підписуєте договір.
  2. Ми знаходимо, оцінюємо, відбираємо найкращих кандидатів і презентуємо їх Вам.
  3. Ви зустрічаєтеся з відібраними кандидатами, обираєте одного і приймаєте його на роботу - ВАКАНСІЯ ЗАКРИТА

Результат - кандидати, які повністю відповідають Вашим запитам

Умови співпраці:

Вартість підбору фахівця становить 1 місячну ставку співробітника. Терміни закриття вакансій: 1-4 тижні в залежності від складності проекту. Презентації перших кандидатів надаються протягом 5-10 робочих днів

Актуальні вакансіЇ

Кухарі та кондитери всіх категорій

Зарплата залежить від посади і рівня кваліфікації.

  • Помічник кухаря – 850$-900$
  • Demi chef de partie – 1840$
  • Сhef De Partie – 2450$

Вимоги:

  • розмовний англійський (рівень не нижче Intermediate)
  • кваліфікація відповідає стандартам сервісу 5 *****

    Офіціанти та бармени

    Зарплата залежить від посади і рівня кваліфікації.

    • Офіціант (помічник офіціанта) бар / ресторан — 1100$-2800$
    • Бармен (помічник бармена) — 1200$-2800 $

    Вимоги:

    • розмовний англійський (рівень не нижче Intermediate)
    • кваліфікація відповідає стандартам сервісу 5 *****

      Задайте питання