Підбір персоналу

Ми експерти в ресторанній сфері та маємо чітку спеціалізацію в своїй діяльності за функціональним принципом. Ми володіємо високим рівнем інформованості та знань нюансів ринку, його лідерів і актуальних трендів, що в підсумку забезпечує нам конкурентну перевагу.
Ми підтримуємо міцні ділові контакти з багатьма співробітниками закладів ресторанного бізнесу, тому володіємо самою оперативною, точною і достовірною інформацією про інтереси кандидатів і запити роботодавців. Наші клієнти отримують кращих фахівців в свою команду. Ми підходимо до вирішення завдань своїх клієнтів системно і з усією відповідальністю, професійно і швидко закриваючи питання, строго дотримуючись при цьому принципів конфіденційності.
Етапи співпраці:
- Ви озвучуєте свої вимоги до кандидатів і умови найму, обираєте зручну форму співпраці і підписуєте договір.
- Ми знаходимо, оцінюємо, відбираємо найкращих кандидатів і презентуємо їх Вам.
- Ви зустрічаєтеся з відібраними кандидатами, обираєте одного і приймаєте його на роботу - ВАКАНСІЯ ЗАКРИТА
Результат - кандидати, які повністю відповідають Вашим запитам
Умови співпраці:
Вартість підбору фахівця становить 1 місячну ставку співробітника. Терміни закриття вакансій: 1-4 тижні в залежності від складності проекту. Презентації перших кандидатів надаються протягом 5-10 робочих днів

Актуальні вакансіЇ

Кухарі та кондитери всіх категорій
Зарплата залежить від посади і рівня кваліфікації.
- Помічник кухаря – 850$-900$
- Demi chef de partie – 1840$
- Сhef De Partie – 2450$
Вимоги:
- розмовний англійський (рівень не нижче Intermediate)
- кваліфікація відповідає стандартам сервісу 5 *****

Офіціанти та бармени
Зарплата залежить від посади і рівня кваліфікації.
- Офіціант (помічник офіціанта) бар / ресторан — 1100$-2800$
- Бармен (помічник бармена) — 1200$-2800 $
Вимоги:
- розмовний англійський (рівень не нижче Intermediate)
- кваліфікація відповідає стандартам сервісу 5 *****