Цікаве

September 26, 2020

Продукція компанії PROFI CLUB

PROFI CLUB запрошує до співпраці! В наявності: “Візуальна документація” 📑 для HoReCa 📑 для підприємств Інформація про продукт: “Візуальна документація для HoReCa” � Правила товарного сусідства, […]
August 14, 2020

Навчання в Чорноморську

12 серпня в Чорноморську компанія PROFI CLUB провела навчання для рестораторів за нормами харчової безпеки -системи ХАССП. Практикум по системі HACCP складається з обов’язкової роботи в […]
July 18, 2020

Харчова безпека – це важливо !

Важливо приділяти увагу харчової безпеки і постійно її контролювати, стежити за температурою продуктів протягом усього дня, перевіряти холодильники, з відповідальністю підходити до навчання персоналу санітарним нормам. […]
June 21, 2020

ОНЛАЙН-КУРС Внутрішній аудитор системи HACCP

В 2020 році компанія PROFI CLUB почала проводити онлайн-навчання. В травні були проведені одноденні вебінари з фінансового обліку та впровадження системи ХАССП на підприємствах громадського харчування, […]
May 28, 2020

Зміни в законодавстві пов’язані з COVID 19

Ми дуже сподіваємося, що найближчим часом ресторанна сфера нарешті зможе працювати повноцінно. Для цього прикладають багато зусиль відомі ресторатори, юристи, шефи і ті, кому не байдужа […]
April 2, 2020

Уніформа співробітників. Важливість питання

Уніформа співробітників. Важливість питання Власники закладів часто задаються питанням щодо уніформи персоналу. Тут важливо не недооцінювати важливість даного питання. Одні вважають за краще економити на уніформі […]
April 2, 2020

Економія енергії в ресторані

Економія енергії в ресторані Питання економії на виробництві завжди було і буде актуальним, тому варто приділити цьому трохи уваги і прислухатися до наступних порад. Вимикайте, коли […]
March 15, 2020

Відкриття ресторану, як організувати роботу

З рішенням про відкриття ресторану виникає цілий комплекс питань, які потрібно вирішити рестораторові. Концепція ресторану, витрати на продукти, вміст меню, дизайн приміщення, потреби в персоналі, витрати […]
March 15, 2020

Що робити з маслом з фритюру? 5 порад!

За приблизними оцінками досліджень, заклади громадського харчування України виробляють близько 250000 літрів використаного рослинного масла та інших жирів, щотижня. У числі яких, більша частина, доводиться на […]
March 13, 2020

Ефективне управління рестораном

2-3 березня 2020р проходило навчання для директорів, власників підприємств котрі працюють в ресторанному секторі, організоване Центром інформаційної підтримки бізнесу Торгово-промисловій палаті в м.Кропивницький в рамках ініціативи […]
January 24, 2020

Тренди, які змінюють готельно-ресторанний бізнес

Тренди, які змінюють готельно-ресторанний бізнес Відстежуючи тренди в сфері гостинності, можна краще зрозуміти запити гостей і побачити нові можливості для розвитку бізнесу. Йтиметься про тренди, які […]
January 24, 2020

Роль правильної роботи постачальників і інформованості замовників

Роль правильної роботи постачальників і інформованості замовників Сьогодні успішність бізнесу безпосередньо залежить від злагодженої роботи постачальників і замовників. Не секрет, що часто ситуація з поставками або […]
January 24, 2020

Розвиток і проблеми ресторанного бізнесу

Розвиток і проблеми ресторанного бізнесу В даний час ресторанний бізнес переживає справжній підйом: люди стали все частіше ходити в бари і кафе після роботи і у […]
January 24, 2020

ЧОМУ ЗАКРИВАЮТЬСЯ РЕСТОРАНИ

ЧОМУ ЗАКРИВАЮТЬСЯ РЕСТОРАНИ Причин, чому ресторан осягає невдача, може бути досить багато. Однак тут ми розберемо тільки основні, найбільш поширені:   Location, location і ще раз […]
December 19, 2019

Фритюрниця для ресторану

Приготування продуктів шляхом обсмажування в розпеченому маслі або жирі відомо здавна. Класичний фритюр, що використовує набагато більшу кількість масла, був запозичений з європейської кухні в XVIII-XIX […]
December 19, 2019

Су-вид: що це таке і чи варто його купувати?

Напевно, в меню ресторанів або в рецептах на нашому сайті бачили слово «су-вид» і, можливо, ви насилу розумієте, про що ж саме йдеться. Прийшов час розширити […]
December 16, 2019

Як вибрати меблі для кафе чи ресторану?

Існує поширена думка, що меблі для ресторанів, кафе і барів можна придбати в звичайних меблевих магазинах. Теоретично це дозволить заощадити досить велику суму грошей при разовій […]
December 16, 2019

Секрет успіху кейтеринговій компанії

Сьогодні все більше людей і компаній користуються кейтеринговими послугами, які однаково зручні для організації кава-брейків на ділових заходах і повноцінної весілля на свіжому повітрі. Це не […]
November 3, 2019

Що потрібно знати рестораторові на початку: секрети успішної кар’єри

Власник ресторанного бізнесу повинен бути людиною творчою, який вміє здивувати, привернути нових клієнтів до свого закладу. Нерідко досвідчені ресторатори асоціюють свої заклади з театром, себе позиціонують […]
November 3, 2019

Як вибрати шеф-кухаря для ресторану?

В першу чергу, спробуйте уявити яким він повинен бути? Швидше за все, це буде не просто людина, що розбирається в кухарському мистецтві, але ще і відданий […]