Впровадження змін в харчування в закладах освіти

Практикум для представників закладів освіти та постачальників страв в заклади освіти

Графік навчання:

Формат: онлайн

липень 2022 р.

Вартість навчання:

600грн

Місце проведення:

Платформа ZOOM


Група 10 – 12 учасників


    У нас - інтерактивний формат навчання !

      2 дні по 2 години


Учасники отримують:

  • -Сертифікат про проходження курсу
  • -Навчальні матеріали
  • -Відповіді на питання, пов'язані з впровадженням системи харчової безпеки

Спікер:

Вікторія Облак

«Фабрика рішень»

Фахівець по розробці та впровадженню НАССР, ISO 22000, ISO 9001:2015 на підприємствах харчової, промисловості, громадського харчування

Програма:

  • Частина 1 - Огляд стану питання – харчування в закладах освіти. Форми харчування, кейтеринг, аутсорсинг.
  • Частина 2 - Cучасне законодавство. Огляд змін. Огляд основних законодавчих актів. Огляд змін. Рекомендації по впровадженню. Норми харчування. 4-тижневе меню. Технологічні картки. Вимоги до розробки.
  • Частина 3 - Детальний розгляд вимог до організації харчування Документація. Організація роботи харчоблоку. Відповідальність посадових осіб. Розподілення функцій.
  • Частина 4 - Впровадження НАССР Вимоги по впровадженню. Огляд документації та прикладів процедур по впровадженню. Журнали, чек листи. Основні ризики при приготуванні страв. Огляд методичних настанов. Рекомендації по застосуванню.
  • Частина 5 - Організація роботи кейтеринга. Документообіг. Розподіл відповідальності та функцій між закладом освіти та кейтерингом. Контроль температури, строки придатності. Бракераж, відбір проб..
  • Частина 6 - Обговорення питань від учасників.

ВАЖЛИВО ЗНАТИ !

  • Цей практикум спрямований на вирішення актуальних завдань при впровадженні системи HACCP
  • Цей практикум допоможе дотримуватись законодавчих норм з харчової безпеки в закладах освіти

Організатор-Координатор: Анна Блохіна

PROFI CLUB

(063)701-34-16

profi.cl@i.ua

Замовити навчання