ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ
Отримают:
свідоцтво державного навчального закладу та сертифікат компанії англійською мовою
максимально об'ємні друковані роздаткові матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді
знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки в ресторанах
Оволодіють:
навичками розробки основних робочих документів HACCP
методиками планування та підготовки до самостійного проведення внутрішніх аудитів на підприємствах
техніками проведення аудиту та ведення необхідної документації по аудитам
Зможуть:
пояснювати суть системи управління безпекою виробництва і збуту продуктів харчування та значення внутрішніх перевірок для поліпшення систем менеджменту
описувати обов'язки внутрішнього аудитора, планувати і проводити внутрішній аудит системи управління безпечністю харчових продуктів і звітувати по ньому