Відкрита онлайн-зустріч за курсом внутрішнього аудитора
ВИКЛАДАЧІ НА ПРАКТИКУМІ - аудитори, фахівці по розробці та впровадженню системи НАССР
Вартість навчання:
безкоштовно з попередньою реєстрацією
Що буде ?
інформація про онлайн-курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP" (початок 15 серпня)
відповіді на питання учасників
знайомство з лекторами курсу
корисна інформація про важливість дотримання норм проектування, гігієнічних вимог на підприємствах та важливість проведення внутрішніх аудитів
Для кого наш практикум?
- Програма розроблена для співробітників закладів харчових підприємств та ресторанного господарства
- власників, директорів та управляючих закладів: ресторани, кафе, бари, їдальні, пекарні, кондитерські
- шеф-кухарів, су-шефів, кухарів
- технологів та менеджерів з якості
Під час практикуму Ви зможете:
- дізнатись, що таке основа харчової безпеки
- отримати відповіді на питання пов'язані з законодавством
- отримати інформацію про онлайн-курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP" (початок 15 серпня)
У НАС - інтерактивне навчання з можливістю задавати питання онлайн. Платформа - ZOOM (платна версія-стабільний зв'язок)