ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa”

Графік навчання:

м.Луцьк

м.Чернігів

м.Дніпро

м.Київ

м.Харьків

м.Львів

м.Івано-Франківськ

м.Одеса

м.Полтава

м.Рівне

м.Хмельницький


Оплата навчання:

можливість готівкового / безготівкового розрахунку



Умови навчання:

  • кількість учасників від 8 - 18 учасників в групі

  • тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)

  • електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки

  • іменний сертифікат для кожного учасника

ПРОГРАМА ПРАКТИКУМУ

  • Причини, процедура і етапи впровадження HACCP
  • Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС
  • Відповідальність за порушення норм НАССР
  • Програми-передумови, нюанси їх розробки і прописаний
  • Уніфікована форма акта перевірки - короткий інструктаж по проходженню перевірок
  • Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах ресторанного господарства
  • Розробка і всі етапи впровадження системи ХАССП на прикладі кафе/ресторану
  • Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства
  • Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів
  • Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі
  • Причини зниження ефективності системи HACCP

ВИКЛАДАЧ НА ПРАКТИКУМІ - сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства, спеціаліст по розробці та впровадженню НАССР на підприємствах харчової, промисловості та у сфері закладів ресторанного господарства


Особа лектора може відрізнятися у різних містах, але її рівень професіоналізму та программа навчання відповідає заявленому анонсу. За більш детальною інформацією про лектора звертайтеся до організатора. З особами всіх наших лекторів можете ознайомитися в розділі "НАШІ ВИКЛАДАЧІ"

Таймінг семінару:

10:00 - 10:15 - знайомство, привітання і презентація компанії

10:15 - 11:30 - 1-й блок

11:30 - 11:45 - відповіді на питання учасників

11:45 - 13:30 - продовження навчання

13:30 - 14:30 - перерва

14:30 - 15:45 - 2-й блок

15:45 - 16:00 - відповіді на питання учасників

16:15 - 17:45 - продовження навчання

17:50 - 18:00 - заключне слово організаторів та видача іменних сертифікатів


Програма розроблена для співробітників закладів ресторанного господарства :

  • власників, директорів та управляючих закладів: ресторани, кафе, бари, їдальні, пекарні, кондитерські
  • шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні
  • технологів та менеджерів з якості
  • закупівельників, постачальників і заведуючих складом
  • адміністраторів, бартендерів, менеджерів бару та всіх працівників залу

Записатися на захід