12 серпня в Чорноморську компанія PROFI CLUB провела навчання для рестораторів за нормами харчової безпеки -системи ХАССП.

Практикум по системі HACCP складається з обов’язкової роботи в групах, з актуальних тем навчання це:

  1. Розробка і всі етапи впровадження системи НАССР на прикладі кафе / ресторану
  2. Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного бізнесу
  3. Приклади заповнення документації по системі ХАССП і поради з ведення поточних журналів

Ми розглядаємо:

  • основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі
  • причини зниження ефективності, при впровадженні HACCP

Семінар проходив в навчальному центрі DAKS – це навчальний заклад, який готує фахівців міжнародного рівня для роботи на круїзних лайнерах і в сфері HoReCa.

Потрібно відзначити, що центр DAKS орієнтований як на навчання новачків, так і на підвищення кваліфікації. Наприклад, до роботи на круїзних лайнерах учнів готують висококваліфіковані кухарі з багаторічним стажем роботи. Тут студентам допомагають стати професіоналами, отримати не тільки знання, а й роботу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *