Заклади громадського харчування ростуть, як гриби після дощу, тому власникам нових ресторанів доводиться постаратися, щоб привернути до себе публіку. Ми напишемо про найцікавіші способи, які використовували бізнесмени для залучення уваги публіки.

Обід в небесах

Номер 1 в нашому списку ресторанів-збочень – Dinnerinthesky. Це – ресторан в Брюсселі, відвідувачів якого піднімають на спеціальній платформі на висоту 50 метрів. Гостей розсідаються за столом, прив’язують до крісел і здіймають вгору.
З ними на «обід в небесах» злітають 3 кухарі, офіціант і конферансьє. Внизу простягається історичний центр бельгійської столиці. Вгорі – скляний дах, що захищає гостей від дощу. Все б добре, але відійти в туалет, пристебнутий до стільця гість, уже не може. Хоча і дуже хоче. Особливо, коли вітер набирає достатню силу і починає загрозливо розгойдувати платформу зі столом. Чим годують? Невідомо. Потрапили в небо гості думають тільки про те, коли їх централізовано повернуть на землю.

Easta – майбутнє людства, негативний прогноз

А цей ресторан прийшов до нас з суворого майбутнього, описаного Рейем Бредбері. У ньому немає живого персоналу, а пропоновані відвідувачам страви сиротливо стоять в спеціальних осередках. Замовляючи цей «банкет під ключ», людина отримує не тільки код доступу до кабінки, але і повну інформацію про масу, склад і кількість містяться в страві калорій. Чим вбиває залишки бажання поїсти.

Морозний оазис

А ось і ОАЕ вирішили здивувати світ чимось оригінальним. Тільки це розвага виявилося більше до смаку жителям тропіків, ніж гостям зі Скандинавії, Канади або РФ. Суть ідеї в тому, що в кафе Chilloutcafe постійно підтримується мінусова температура, тому туристам доводиться брати на вході пуховики, шапки, рукавиці і валянки, щоб не відморозити собі всі органи, які стикаються з крижаними столами, кришталевими люстрами і сніговими стінами. До речі, на гостей з-за кордону набагато більше враження справляє кількість енергії, що витрачається на утримання такого кафе, ніж задоволення від посиденьок при -6 ° C, а також подаються тут страви. До речі, холодні і морожені. А треба б – гарячий чай і бульйон!

В гостях у Посейдона

У китайському Тяньцзіні гостей запрошують до Посейдону, тільки до китайського. Під відомим океанаріумом Haichang Polar Ocean World знайшлося місце для невеликого кафе. Тут дійсно дуже красиво – гості сидять в мерехтливої ​​напівтемряві, їдять смажену рибу, а над нами плавають її живі родичі.

Решта закладу-збоченці, хоч і пропонують мінімальну ціну банкету на весілля, але не можуть знайти клієнтів для своїх ресторанів, в яких їжу подають офіціанти-транссексуали, переодягнені школярками, або гостей містять в клітинах, що імітують тюремні камери.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *